2010-01-02

Lördag 2/1

Det dåliga samvetet har stillats genom en timslång promenad. Kallt och blåsigt är det i Malmö idag så det var med ganska så raska steg vi tog oss runt den sträcka vi hade bestämt oss för att gå. Under tiden vi var ute så hade jag en bröddeg som stod på jäsning och min tanke var, att den skulle vara klar för att gå in i ugnen när vi kom hem, men den såg inte fulljäst ut så den får vänta nån timme till.

Fick en inbjudan till Facebook av en människa som jag inte känner, och på inbjudan stod det att jag kanske känner x, y och z som också finns på Facebook, och visst 17 gör jag det, men det jag inte begriper är, hur den här, för mig okända människan, kan veta detta.
Jag har kollat med två av dem, och de känner inte heller henne...hmm, lite skumt tycker jag.

Jag har förstått att jag väl snart är ensam i Sverige om att inte finnas på Facebook, men är det många av er som brukar hälsa på hos mig som finns där och bör jag gå med där? Är det kul eller?

Nu ska jag sjunka ner i fåtöljen och börja sticka på ännu ett par sockar efter Ellis helt suveräna mönster. Tack snälla Ellis för att du så generöst har delat med dig av ditt mönster.

Livet är ganska gott just nu :o)

6 kommentarer:

Morgondimma sa...

Jag tycker det är kul, de flesta av mina bloggkompisar kommenterar där istf på bloggen nuförtiden.

Hedgren sa...

Självklart ska du skaffa Facebook! Höra av dig till mig när du har registrerat dig. Håller med Morgondimma! Det är där jag är aktiv nuförtiden.

Mildamakter sa...

md och hedgren: OK, ni är ju två rekordeliga damer, så jag får väl ta och anmäla mig dit då...ska genast ila dit och se hur man gör ;o)

em sa...

Jag tror vi är rätt många som inte fattat vitsen med Facebook. Jag får inbjudningar stup i kvarten både från vänner och från människor jag aldrig hört talas om.
Jag klarar mig utmärkt med blogg och vanlig e-post.
Margaretha

Ruta Ett sa...

Jag är också med på Facebook, men skiftar mellan att stänga av den och aktivera den igen. Vitsen är väl att ha ett forum att skvallra på och se vad ens "vänner" gör och så finns det en masa "trams", som spel, man kan skicka kramar och hjärtan och allt möjligt annat.
Jag har min aktiverad just nu, men tröttnar fort.

gila sa...

Gick med i Facebook för länge sedan och promenerade ut igen ganska snart.
Gillar inte deras policy med att de äger allt som finns där och kan göra vad de vill med det.
Har dessutom varken tid eller lust att hålla på med det. Har tillräckligt med saker IRL som jag gillar bättre!
Men det har vuxit till en megarörelse.