2010-01-01

Fredag 1/1


God Fortsättning!
Vi har precis slängt ut julen och det är bara sååå skönt att slippa se tomtar titta fram lite överallt.
Jag är ju ingen julmänniska precis och hade mycket väl kunnat tänka mig att fira jul utan tomtar och bara haft blommor och levande ljus, men jag är ju inte ensam i den här familjen och de andra 50% av den tycker att det är mysigt, och då ställer jag ju upp på det...såklart...men längre än till nyårsdagen sträcker sig inte mitt tålamod. Under alla de år vi har varit gifta så har vi haft som tradition att slänga ut julen just den dagen, och sen tar vi en promenad och köper en stoooor bukett tulpaner med oss hem.
I år har vi inte kommit ut än, så bilden ovan är från ifjol, eller nåt sånt, men det ska bli färska tulpaner i år med.

4 kommentarer:

Londongirl sa...

Jag som är en riktig julälskare har inte så mycket tomtar ändå. Nu i år kom de fram mest för lilla barnbarnets skull. Det var lite kul. Men annars är min jul också blommor och ljus...ja granen såklart.
Men i år tog vi in den i god tid så den åker nog ut snart.

Tulpanbilden är bara helt underbar! Nu längtar jag till våren när man ser den.

Elisabet sa...

Håller med. Men granen brukar vara kvar till i början eller mitten av februari hos pv .., så det blir spännande att se hur det avlöper .-)

Köpte en bukett krispiga tulpaner igår och det kan jag säga .., att det var ren och skär lycka!

Mildamakter sa...

Lg: ja januari- februari känns bara som väldigt onödiga transportmånader fram till våren och ljuset. Man behöver all hjälp man kan få för att uthärda...*ler*

elisabet: Ooops, det var länge det...kan du inte hjälpa den ut ur huset så där lite diskret...kanske med hjälp av Sigge Nilsson månne? ;O)

gila sa...

Vi skulle också städat bort julsakerna men vi hostar så förb*nnat båda två att vi förmodligen skulle tappa allt i golvet...
Skall försöka i morgon så får vi ser hur det går!