2009-12-20

Söndag 20/12

Long time no see...kan man väl säga utan att på något vis överdriva. Jag har varit totalt renons på blogginspiration och därför har bloggen fått ligga i träda i höst. Dock har jag hälsat på hos alla mina bloggfavoriter men varit rysligt dålig på att lämna spår efter mig.
Nåja, när jag idag gick in här för att se hur det såg ut, så upptäckte jag, att nästan alla de som besökt mig har kommit hit tack vare att de googlat på "citronsill"...och det är ju lite kul.
För något år sen så skrev jag om citronsill här på bloggen och lämnade samtidigt ett recept på jordens godaste citronsill, och just det är det tydligen drive efter varje jul och påsk eftersom jag får flerdubbelt fler besökare som vill ha receptet på citronsillen just då.

Vad har då hänt under hösten?
Tja, inte så mycket faktiskt. Jag har börjat jobba 100% f f g på nästan 10 år, och det ÄR jobbigt, det ska inte förnekas, men än så länge så håller kropp och knopp och det är ju vackert så.

Det har blivit två resor till Berlin under hösten, den senaste var förra helgen då vi åkte ner för att besöka julmarknaderna, och det var ju bara sååå juligt att t o m en julmotståndare som jag smälte.

Dagen idag har gått i bakets tecken, det har blivit pepparkakor, knäckebröd (eller tunnbröd är nog närmare sanningen), vörtbröd och mitt vanliga bröd...sen var jag trött på att baka, så kavringen till sillen kommer jag att köpa. Det får ju vara måtta på hur huslig man kan vara ;o)

8 kommentarer:

em sa...

Välkommen tillbaka till bloggosfären! Roligt att se lite aktivitet hos dig!
Ha en skön helg!
Margaretha

Mildamakter sa...

em: tack snälla, ska försöka bättra mig framöver ;o)

Morgondimma sa...

Kul att se dig igen :)

Mildamakter sa...

md: tack snälla :o)

LindaLotta sa...

Men du, det där var hur mycket bakning som helst!!!
Hatten av, säger jag.
Lova att vara snäll mot kropp och knopp, men samtidigt måste det vara underbart att slippa blåslampan från FK. Eller de är kanske snälla mot dig? Jag hör så många gnälla så jag vet inte vad jag ska tro.
Jag får mina mamma-pengar i alla fall :)
Kram på dig vännen!

Mildamakter sa...

linda: ja det blev det, men det flöt på helt utan problem, det var nog därför som jag fortsatte...och dessutom tyckte att det var kul.
Jag har inte haft problem med FK på senare år, men nog är det skönt att slippa ha med dem att göra, det ska villigt erkännas...

Hedgren sa...

Gott att ha dig tillbaka i etern! Kram!

Mildamakter sa...

hedgren: tack vännen! *kram tebax*