2007-04-17

Tisdag 17/4Idag har vi varit på besök i grannlandet.

Guskelov så finns ju bron, och det har gjort att vi besöker vårt västliga grannland med bil betydligt oftare än vad vi gjorde innan bron byggdes.

Idag skulle vi köpa en markis till vårt Österlenboende, och vi hade fått tips om att det skulle vara billigare att köpa denna i Danmark än i Sverige, och det stämde. Den var nästan på öret 400 kr billigare på andra sidan bron och när vi ändå var över, så passade vi på att fylla på förrådet av vin och Martini och även några goda ostar, så nu reder vi oss ett tag framöver :o)

8 kommentarer:

londongirl sa...

Vad kul med en shoppingtur sådär! :)

Anne-Maj sa...

Jag älskar dina bilder... *skrattar* Tur att ni har nära till Danmark.

LindaLotta sa...

Då vet jag var man ska ta vägen om man blir sugen på något gott :)

angelno1 sa...

du ..det där lät inte helt fel:)

Inga M sa...

Här har vi fel grannland: Norge.
Ingenting är billigare där. Men i gengäld är det billigare här för dem så vi har massor av affärer trots att vi bor i ett litet samhälle.

Och norrmännen är väldigt trevliga också. De har en avslappnad attityd till livet och går lite lugnare fram än vi gör här i Sverige. Och det har jag en känsla av att danskarna gör också.

Unique sa...

Tack för tipset, kan vara bra att ha i bakhuvudet för vi behöver köpa alla nya markiser runt huset om något år eller så.

Fast när vi köper på oss "dryckesvaror" åker vi några mil till och så blir det ännu billigare :-)

Lilla B sa...

Således en riktigt lyckad shoppingtur!

Annela sa...

Åh, Danmark det er dejligt. Jag ska en dagstur till Köpenhamn på måndag och jag läääängtar. Jag ska gå i garnaffärer och jag ska köpa wienerbröd och "kringle" och just Martini. Mmmm