2007-04-15

Söndag 15/4


Jag har varit lite lat med bloggandet de senaste dagarna, men det har varit alldeles för fint väder, och helgen har vi tillbringat på Österlen, och där är vi datorlösa :o)

Magalös http://mag-o-tarmsjukdom.blogspot.com/ brukar varje vecka lista en sak som varit bra med varje dag den gångna veckan, och det tänker jag adoptera, så följade saker var bra för mig v 15:

Måndag: Hade 600 mail i min inbox när jag kom hem efter en veckas semster. Hääärlig, jag älskar mail, så länge som det inte är jobbmail eller spam :o)

Tisdag: Fick snurr på en del grejor som hade blivit liggande på jobb, känns skönt att slippa gå och se på de högarna nu länge

Onsdag: Löste ett problem på jobb som jag grunnat länge över

Torsdag: Fikade med vänner som jag inte träffat på länge. Mycket skratt och prat blev det :o)

Fredag: Österlen, mer behöver inte sägas, det räcker :oD

Lördag: Sommarvärme, inte ett moln på himlen. Första solbrännan på plats på näsan

Söndag: Körde inom svågern och svägerskan på sydkusten när vi körde hem. Länge sen vi träffades och det är alltid kul att ses

6 kommentarer:

LindaLotta sa...

Det är en väldigt bra grej egentligen, att göra en sådan lista. Det finns ju alltid, nästan, något bra att plocka fram. Men det är så lätt att glömma när något jobbigt eller trist tar överhanden.
Om jag också skulle ge mig på det där... :)

Magalös sa...

Kul att se vad som är positivt hos andra. 600 mail, OJ!!!
Körde "inom" - är det ett skånskt uttryck? Har inte hört det tidigare.
Hoppas du får en härlig positiv vecka! Kram!

Unique sa...

600 mail, det får jag kanske ihop på ett halvår :-), bra jobbat. Bra att skriva positiva saker varje dag, gör jag i en liten bok. Tre saker varje dag innan man går och sover, så minns själen detta över natten och man vaknar glad och nöjd (säger de), funkar säkert efter ett tag :-).

Mildamakter sa...

lindalotta: ja varför inte?..prova du med :o)

magalös: *funderar*...ja det är det kanske, det har jag aldrig funderat över, men det kan även vara småländska, mamma är från Småland nämligen och jag har några uttryck från henne :o)

unique: jag är med på en vääääldigt livaktig maillista, och ibland så är alla där snacksaliga och då kan det verkligen rassla till i låddan. Det har hänt att vi har kommit upp i över 300 mail/dag, men det är inte så vanligt :o)

Magalös sa...

Tror nog ändå att det är skånskt - "inom". Har sett det på ett par andra skånska bloggar idag. Frågade även mannen här hemma om han hade hört det, men det hade han inte.
Hinner du göra annat än läsa mail 300 på en dag! *skrattar*

Elisabet sa...

Den där listan ska jag börja praktisera .., i alla fall för mig själv i en anteckningsbok.

Jättebra idé.