2006-10-03

En helt vanlig tisdag


Idag var det segt att komma igång.

Jag hade storstilade planer igår om att jag skulle vara på gymet redan vid 9-tiden, för att sedan ha resten av dagen ograverad och kunna göra vad jag kände för.
Det sprack ju givetvis redan från början, jag sov längre än jag hade tänkt mig och gick omkring och såsade hemma utan att komma mig för att ge mig iväg, men till slut gav jag mig själv en rejäl spark i baken och hoppade upp på cykeln och trampade iväg.
Det var få människor på gymet, så det var lugnt och skönt och jag kom igång med träningen, men den rätta glädjen och kicken infann sig aldrig som det brukar göra, så jag var fortfarande ganska seg när jag var klar för duschen efteråt.
Träningsstunden räddades dock av ett samtal med M, en härlig tjej som jag träffar lite då och då på gymet, och som alltid har en förmåga att få mig på gott humör. Tack M (om du nu läser det här förstås *s*).

Väl hemkommen så fick jag för mig att färga ett par väldigt ljusa jeans svarta. Sagt och gjort, svart färg inhandlades och operationen sattes igång, och nu sitter jag här med ett par
grå (!) jeans och inte alls de djupsvarta jag hade förväntat mig...så sur jag blir :o(
Nåja, gjort att gjort och det är bara att gilla läget...som det så vackert heter.

4 kommentarer:

husmodern sa...

Konstigt. Jag hade också bestämt att vara på gymet klockand nio i morse. Men fick förhiner. Vilken fin blog du har. Är det du som tecknar så bra? Fina foton också!
husmodernuniversum

Mildamakter sa...

husmodern: tack för berömmet, men det är inte jag som har tecknat damerna. Det är sk tubes i ett program som heter PSP, men fotona är mina allihop :o)

Bambi sa...

Milda, om de var väldigt ljusa kan du behöva göra om projektet ytterligare en gång....

Mildamakter sa...

bambi: tror du att jag får ett par svarta jeans då, i st f mellangrå??
Tja, varför inte, kan ju vara värt att prova...