2009-04-21

Tisdag 21/4Idag har jag tagit tag i min träning.

Jag köpte ett årskort på mitt vanliga gym (det låter väl något det va??? *s*) precis före semestern och hann träna en gång innan jag gick på semester.

Det lät så behagligt avlägset att jag inte behövde infinna mig där förrän två veckor senare, men idag var det dags, och till min stora förvåning var det KUL att komma tillbaka och börja träna.

Det kaaaaan ju i o f s påverkas av, att min tränare kom och kramade om mig när jag kom och sa att hon tyckte att det var kul att jag var tillbaka och att hon hade saknat mig, men faktum är, att det ÄR ett väldigt mysigt gym.

Lagom stort och man känner def inget krav på sig att man måste vara ung och slimmad för att befinna sig där, tvärtom, man känner sig alltid lika välkommen dit och alla pratar med alla där.

Jag är väl medveten om, att just mitt gym har rykte om sig att vara dels snobbigt och dels dyrt, men jag har haft årskort där i tre år och jag har då aldrig upplevt några sådana tendenser.

Alla är där för att träna och alla ser mer eller mindre lika dumma ut i träningskläder, om man sen är en fet medelålders bloggmadam eller en kändis som tjejerna skriker sig hesa när de ser, ja det spelar liksom ingen roll :o)

1 kommentar:

Monica Hansen sa...

Heja dig, och en ros till tränaren:)