2009-04-26

Söndag 26/4Idag var det sommar i Skåne och naturen har fullkomligt exploderat. Träden blir gröna så fort att man nästan kan se det med blotta ögat (nåja liiiite överdrivet kanske, men ni fattar...). Vi körde till Skånes Djurpark för att titta på björnungarna, och samma idé hade ca 75% av Skånes barnfamiljer också fått. Jesus på cykel så mycket människor och barnvagnar det var som trängdes i parken. Vi gick en snabbrunda, sen såg vi till att komma ut därifrån så fort det bara gick. Det var barnskrik och köer överallt och inte ett dugg mysigt, och dessutom var det för varmt för att djuren skulle visa sig, så vi kommer att hålla oss därifrån tills höstkylan kommer.

Då brukar djuren vara framme och vara aktiva och barnfamiljerna sysslar med annat, så DÅ är det en ren och skär fröjd att promenera omkring där, vilket det sannerligen inte var idag.

När vi kom hem igen så kom jag att fundera på en jacka som jag inte har kunnat ha på ett par år och tänkte att den borde kunna passa nu, men när jag hade tagit fram den och fick den på mig, så var den på tok för stor, så den hamnade i kassen med kläder som ska iväg till någon klädinsamling. Inspirerad av detta, så började jag prova lite andra kläder som jag misstänkte också skulle vara för stora, och under över alla under - det VAR så...*glad*.

Nu är det två kassar med för stora kläder som ska iväg till insamlingen efter det att några av mina väninnor som är välväxta har gått igenom kläderna och tagit vad de vill ha.

Jag börjar så smått att inse, att de snart 28 kg som jag har tappat märks på klädstorlekarna, även om jag fortfarande inte själv kan se att jag har gått ner något.

8 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

28 kg!! wow.. om de inte satt på fötterna alla de kg:na så är det klart att du har bytt storlek..

känns det bra?? hoppas det..

här i skogen är det vår... nästan all snö är borta och vårlökarna blommar allihop..
myggorna har vaknat också tyvärr..

Mildamakter sa...

Grodan: ja, det känns härligt, men jag vågar fortfarande inte tro på att det verkligen ÄR sant...har känslan av att jag snart ska vakna upp och att det bara har varit en dröm.
Myggor och andra insekter är ett onödigt inslag i både våren och sommaren tycker jag, de hade gott kunnat hålla sig undan helt och hållet ;o)

Annela sa...

Herregud - 28 kg!!! Det måste kännas underbart. Klädkontot kommer att stiga!

Panter sa...

Å, vilken känsla att sortera undan kläder som är för stora och veta att man måste köpa nytt. Det känns som om ett grattis är på sin plats.

Hedgren sa...

Åh vad jag är glad för din skull!

londongirl sa...

Vilken härlig känsla det måste vara! Grattis! :-)

Mildamakter sa...

annela: mmm, men det kan det vara värt :o)

panter: tack snälla! :o)

hedgren: tack min vän!

lg: ja, du kan inte ana. Nu kan jag snart handla kläder som vem som helst...helt otroligt! :o)

Lallis - liv och leverne sa...

Wow, 28 kilo är mycket! Grattis:)
Kram Lallis