2008-10-27

Måndag 27/10Nu har jag varit opererad i tre dagar och det går bättre och bättre för varje dag. Jag har inte speciellt ont, ja inte mer än av operationsgasen, men den säger dom ska försvinna inom en vecka, och det ska bli skönt att slippa den.

Mina dagar går åt till att dricka, dricka och åter dricka. Jag ska få in mig 2,5 liter vätska/dag, och det låter ju inte speciellt mycket, men i o m att jag inte kan dricka klunkvis utan måste använda tesked så här i början så tar det tiiiiid. Jag har hittills inte lyckats få i mig allt det jag ska, prioriterar de proteinrika dryckerna så jag får näring, men idag började jag dricka den första decilitern redan vid 0400, så idag finns det en sportslig chans att jag hinner få i mig allt det jag ska.

Jag sover inte lika mycket nu som för nån dag sen, men jag märker väldigt tydligt, att orken inte är som vanligt. Jag kan känna mig pigg och påbörja något, men så pang bom tar orken slut och jag måste vila en stund för att kunna fortsätta det jag hade påbörjat.

Blir vädret bättre, dvs om det blir uppehåll, så hade jag tänk att gå en promenad runt kvarteret, jag orkar nog inte mer just nu, men minst en promenad/dag har jag lovat mig själv att prestera.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Ja, det är inte så pjåkigt :) Vilken söt blogg du har! Ska läsa lite mer när jag har tid, nu måste jag koncentrera mej på min frukost ;)

Mildamakter sa...

hanna: välkommen hit och tack för beröm :o)