2008-10-25

Lördag 25/10


Ja, så är jag hemma igen, opererad och klar. Jag opererades kl 1400 på torsdagen och åkte hem kl 1400 på fredagen, snabba ryck alltså.
Kan väl inte med bästa vilja i världen påstå att jag mådde bra efteråt. Mådde väldigt illa av narkosen, men det finns ju bra medicin mot det, så i går morse kunde jag för första gånger gå upp ur sängen utan att världen snurrade alltför våldsamt.
Nu masar jag omkring som en inte alltför pigg 90-åring, det är inte helt kul att röra sig med 6 hål utanpå magen, full med operationsgas inuti och dessutom sönderskuren lite hipp som happ...meeeen jag tror att det här kommer att bli kanonbra när allt blir läkt och jag slipper det här eviga drickandet.
Min tillvaro just nu går nämligen mest ut på, att få i mig alla de olika dryckerna som jag behöver för att må bra. Jag ska få i mig 2.5 liter vätska per dag, och det låter ju kanske inte så mycket, men om jag dessutom säger att jag ska få i mig denna vätska medelst tesked så blir det ju onekligen ett annat tidsperspektiv på det. Det tar tiiiiiid nämligen :o)
Tack alla ni som på olika sätt har hört av er till mig, er omtanke värmer verkligen...*rörd*

7 kommentarer:

Magalös sa...

Så glad att höra från dig.
Allt har sin tid!
Du vet vad du ska göra om dagarna i alla fall ;-) Ta det lugnt med allt annat, låt gubben ta hand om hantverkarna i veckan.
Bamsekram!

Hedgren sa...

Oh, så skönt att höra från dig! Har tänkt så på dig!!!!
Sköt om dig riktigt nu!

Stora kramen!

LindaLotta sa...

Välkommen hem!!!
Och vad skönt att det har gått bra. Har tänkt så mycket på dig.
Förstår att du får kämpa med dina teskedar...
Många kramar.

londongirl sa...

Åh vad skönt att allt har gått bra!! Har också tänkt på dig. Vilket jobb att pilla i sig all den där vätskan...förstår att det tar tiiiiid!
Skickar dig en bamsekram här från mig!
// Lisbeth

Mildamakter sa...

magalös: ja, jag har börjat att inse att jag inte får vara så hialös,det här kommer att ta tid, det måste jag inse...*kram*

hedgren: gulle dig! ;o)

linda: tack vännen!

lisbeth: tack min vän. Ja det är lite bökigt, men å andra sidan så känner jag att det blir bättre och bättre för varje dag, så det är nog tååålamooood som kommer att gälla för mig framöver (och gudarna ska veta att DET inte är min allra bästa sida *s*)

Annela sa...

Vad skönt att höra att allt gått bra! Jag har undrat så. Det verkar vara ett heltidsjobb att slörpa i sig all dricka, så nu blir det väl inte till att sticka?
Må så gott det går!
kram

Anna sa...

hej ja heter anna jag ska göra en gbp snart kankse du kan berätta för mig hur d haft det efteråt och hur de gick till osv ja har juh så klart fåt info från sjukhuset men vill höra någon som gjort den.
jag bor i lund ska opereras i landskrona. min mail e nalletjejen_a70@hotmail.com

vore snällt om du ville höraav dig kram Anna