2008-08-31

Söndag 31/8

Jaha, så var semestern till ända även den här gången. Det är lite skumt det här med att tiden går olika fort. Att jobba ett par veckor känns betydligt segare än att ha semester motsvarande tid...om man säger som så.

I helgen var vi bjudna på kräftskriva, men mitt teflonminne kom inte ihåg att ta med kameran så att jag kunde föreviga de dignade faten med kräftor och räkor, ej heller de väldoftande västerbottenostpajerna, så det får bli en gammal kräftbild.
Jag älskar kräftor, det bara ÄR så, men jag var ståndaktig igår och åt inte ett endaste dugg, jag satt där med mitt glas Ramlösa och såg på när de andra åt och sörplade i sig allt det goda.
Det var inte helt kul, det ska villigt erkännas, men jag vet ju att det här är för en begränsad tid och att jag kommer att vara desto mer glad när allt är över.

Jag har nu gått på pulver i 11 dagar och är inte ätit något alls, men har i gengäld gått ner nästan 6 kg, så jag har fått belöning för min envishet. Tyvärr går man inte ner lika mycket alla de övriga veckorna, det är bara första veckan som ger maxutdelning...men jag går ju inte upp i alla fall och det är ju en vinst i sig...*ler*

7 kommentarer:

Morgondimma sa...

Jag stämde in i grattiskören nedan men av någon anledning fastnade tydligen inte kommentaren. Men jag ska hålla alla tumma för att allt verkligen blir så bra så.

Mildamakter sa...

md: tack snälla. Jag kommer att behöva alla tummar ;o)

Annela sa...

Jag har också börjat med pulver. Se min blogg.

LindaLotta sa...

6 kg - det är ju en kanonstart!
Grattis.
Och jag är impad av din envishet, men nu har du ju ett jättebra målsnöre att kämpa mot :)

Annela sa...

Jättebra jobbat. Hur länge ska du leva på pulver?

Mildamakter sa...

annela: 7 veckor till

Annela sa...

Oj, det var länge. Men det fixar du. Och sedan kommer du att må mycket bättre. Jag hejar på dig!!!